Pokemon Poland Forum
Czwartek, 09 Wrzesień 2010, 01:10:52 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Napisaliśmy już ponad 100 tys. postów! Uśmiech

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
- - - - 906
sprawdz strone
niezarejestrowana strona
wymiana linkow
no host
Strony: 1 ... 3 4 [5]  Wszystkie
  Drukuj  
Autor Wątek: Religia  (Przeczytany 1992 razy)
083021
Pokemon
Diamond Member
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Ulubiony gatunek muzyki: rock

Pokemon

WWW Email
« Odpowiedz #32 : Czwartek, 10 Maj 2007, 16:21:03 »

To w takim razie moja kolej... Jestem niewierząca, nie z powodu tego, co dzieje się w kościele, ani z powodu tego, jakie religia nosi zakazy. Nie wierzę i już. Wiara katolicka nosi w sobie tyle sprzeczności i bezsensu (oczywiście to tylko moje zdanie), że nie potrafię wierzyć. Przy okazji, tak jak napisał Hans, dobro bierze się z nas, a nie z religii czy dekalogu.

Sądzę, że ludzie wymyślili sobie Boga po to, by przetrwać trudne chwile i wytłumaczyć sobie jakoś śmierć.

Ale to tylko moje zdanie, nie chcę nikogo urażać.

Pokemon - znakomita strona o Pokemonach. Jeżeli lubisz Pokemony to nie możesz przegapić atrakcji na naszej stronie. Gra pokemony, pokemony do ściągnięcia, gry pokemon, a także gry pokemony oraz gra pokemon - to tylko część atrakcji jaka na Ciebie czeka.
Pokemon Poland Forum
« Odpowiedz #32 : Czwartek, 10 Maj 2007, 16:21:03 »

ea20f3
Pokemon
Gold Member
*
*

Pokemon

WWW Email
« Odpowiedz #33 : Czwartek, 10 Maj 2007, 23:10:42 »

własieni to tylko twoje zdanie ja wierze może nie fanatycznie ale wierze
tyle razy ile Bóg mi pomógł to jest nie mozęliwe zebym mił takie szczęście

Pokemon - znakomita strona o Pokemonach. Jeżeli lubisz Pokemony to nie możesz przegapić atrakcji na naszej stronie. Gra pokemony, pokemony do ściągnięcia, gry pokemon, a także gry pokemony oraz gra pokemon - to tylko część atrakcji jaka na Ciebie czeka.
3c6b3e
Pokemon
Platinium Member
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Imię: Aneta
Ulubiony gatunek muzyki: rock
Ulubiony sport: Skoki Narciarskie

Pokemon

« Odpowiedz #34 : Czwartek, 10 Maj 2007, 23:18:25 »

To i ja się wypowiem Język
Jestem niewierząca Język
Tak samo jak Lav, nie przestałam wierzyć w Boga przez to pomieszanie się religii z polityką, tylko poprostu przez te stwierdzenia, któe są sprzeczne ze sobą Język
Niewierze od kilku lat i w ogóle nie tęsknię za wiarą w Boga Język

Ale niestety na religię chodze Język bo nie chcą mnie rodzice wypisać Język
ale wiedzą Język
dobra mniejsza xD

420a8e
Pokemon
Platinium Member
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Imię: Kasia
Ulubiony gatunek muzyki: hip-hop

Pokemon

« Odpowiedz #35 : Piątek, 11 Maj 2007, 15:13:54 »

a macie tak, że musicie chodzić do kościoła, bo ktoś tak wam karze?
mnie nikt nie zmusza ;p miałam powiedziane, że to jest moja sprawa i jak chcę, to mam chodzić, jak nie to nie. oni mnie nie będą zmuszali, bo lepiej żebym została w domu, niż siedziała w kościele i niczego nie słuchała.
a jeśli chodzi o religię, to kiedyś za złe zachowanie [było głosowanie, 20 osób na 27 zagłosowało, że się źle zachowuje xD] rodzice musieli napisać kartke czy wyrażają zgodę na moje uczęszczanie na te lekcje. oczywiście napisali, że tak. w domu było ostro, a ja troche naściemniałam, ale wiem, że tak czy siak muszę na katecheze chodzić ;d

Pokemon Poland Forum

Strony: 1 ... 3 4 [5]  Wszystkie
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.688 sekund z 23 zapytaniami.